Onze merken

Onze schilders werken met een aantal bekende verfmerken. Hieronder vallen Sigma, Farrow and Ball en The Little Greene Painting Company. Aangezien wij vast met deze merken werken, weten wij wat de invloeden zijn op de diverse ondergronden van deze specifieke verven en kunnen wij dus een beter resultaat leveren.

Sigma

Sigma is ons huismerk. Twee keer per jaar volgen wij een interne cursus bij Sigma (PPG). Wij worden dan op de hoogte gehouden van producten en technieken om zo op de hoogte te blijven van wat er speelt. Onze schilders zijn o.a. in het bezit van een houtrotherstelcertificaat van Sigma Flexidur.

Farrow and Ball

Kleuren mogen weer. Farrow and Ball heeft een collectie uitermate zachte kleuren die op als accentkleur kunnen gebruikt worden op elkaar afgestemd om uw woning kleur te geven. Of gebruik de All White 2005 in plaats van de welbekende wit/wit combinatie. Vraag ons naar de waaier met exclusieve FB kleuren.

The Little Greene Painting Company

Laat je inspireren door de kleuren van Little Greene. Ook in combinatie met de kleurrijke behangpatronen in het assortiment.

Boonstoppel

Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale authentieke kleuren. Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft Boonstoppel Verf een unieke positie verworven in de professionele schildermarkt.

Recent werk