Stucwerk

KS Schilderwerken levert naadloos stucwerk in de regio’s Alkmaar en Haarlem. Onze stukadoors werken al jaren samen met onze schilders en leveren een strakke afwerking van uw muur of plafond.

Goed verzorgd stucwerk draagt in grote maten bij aan de uitstraling van uw huis en inrichting. Ons schildersbedrijf zorgt ervoor dat alle muren en plafonds in uw huis gelijkmatig en naar uw wens worden afgewerkt!

Wilt u een strakke afwerking van een muur of plafond? Dan is de beste keuze pleisterwerk. Binnen in huis kunnen we pleisterwerk in principe op elke ondergrond aanbrengen, zowel in uw woonkamer of boven de tegels in uw badkamer. Pleisterwerk is een natuurproduct, waardoor het nooit helemaal gelijkmatig droogt. Voor een egaal resultaat is het daarom belangrijk de muur of het plafond te schilderen of texen. KS Schilderwerken is in staat de totale afwerking te verzorgen, inclusief het tex- of schilderwerk. Een muur pleisteren zorgt ook voor een degelijkeondergrond als u de muren wilt behangen of een sierpleister tegen de wand wilt. Bij ons is het ook mogelijk uw gevel te pleisteren.

Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op!