Houtwerk spuiten

Hout spuiten is dé manier om snel streeploos verf aan te brengen op kozijnen, deuren en ramen.

Het hoogwaardig spuiten is erg populair omdat het vele malen strakker gaat dan schilderen met een kwast of roller. Ons schildersbedrijf is gespecialiseerd en gecertificeerd in hout spuiten! Natuurlijk is het bij KS Schilderwerken ook mogelijk om wanden of plafonds in spuiten in combinatie met houtwerk.

Lees op deze pagina alles over hoogwaardig houtspuiten. Zo vindt u hier informatie over spuiten in zijn werk gaat en wat de voor en kosten zijn van het aanbrengen van latex met een verfspuit..

Wat kan er gespoten worden met latexverf?

Latexverf kan op veel ondergronden gespoten worden. Denk hierbij aan stucwerk, gipsplaten, stenen, spachteputz en behang. Toch is latex spuiten het mooist over nieuw en glad stucwerk. Omdat er bij latex spuiten geen structuur gecreerd wordt, ontstaat er een super strak en glad eindresultaat. De structuur van minder egale ondergronden zal zichtbaar blijven na het spuiten.

Ons schildersbedrijf heeft veel ervaring op het gebied van latex spuiten op muren en plafonds. Met onze speciale spuitapparatuur is binnen een zeer korte tijd uw woning voorzien van een nieuwe verflaag. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze optie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Airless spuitmachines

Houtpuiten bestaan zowel met lucht als zonder lucht. Wij hebben bewust gekozen voor een airless verfsysteem, zonder lucht. Het voordeel van airless latex spuiten is dat de verf veel fijner op de ondergrond gespoten wordt en er een egaler resultaat behaald wordt.
De verfspuiten die mét lucht worden aangedreven, zorgen voor een minder strak resultaat. Dit kan eruit zien alsof er met een kleine korrel gespoten is, zoals bijvoorbeeld met spackspuiten gebeurd.

Daarnaast zijn de verschillende latex verven ook nog af te werken met een coating. Zo kan er bijvoorbeeld een waterdichte coating over bijvoorbeeld de keukenwand heen gespoten worden. Op die manier is het mogelijk om deze af te nemen en is het niet erg als er vuil op de gestucte gespoten wand komt.

Offerte houtspuiten

Als u graag wilt weten wat de kosten zullen zijn om uw woning te laten spuiten, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Graag zien wij in deze aanvraag zo veel mogelijk informatie over uw woning of ruimte. Op deze manier kunnen wij op een correcte manier de offerte opstellen.

Wij zullen binnen 2 werkdagen reageren op uw offerte aanvraag. In de meeste gevallen geven wij gelijk een gespecificeerde prijs. Mocht ons team nog vragen hebben over de aanvraag, dan zullen wij contact met u opnemen.

Recent werk