Het schildersbedrijf voor Amsterdam

KS Schilderwerken is hét schildersbedrijf voor Amsterdam. Wij leveren hoogwaardig schilderwerk in combinatie met houtrotherstel en betonrotreparatie.  Zo zijn we gespecialiseerd in het langdurig beschermen van uw pand of ruimte. Ook kunnen we snel een scan maken om de staat van het hout en schilderwerk aan u te overleggen.

Verder zijn wij Sigma en Repaircare gecertificeerd houtrotherstellers en hebben veel ervaring met houtrot in kozijnen. Wij werken met verschillende merken verf, waaronder Boonstoppel,, Sigma en Veveo. Met onze kennis van oude gebouwen, verftechnologie en kleursystematiek leveren wij voor ieder gebouw een schitterend resultaat. Bekijk hier alle diensten die wij aanbieden.

Het team van KS Schilderwerken bestaat uit enthousiaste en ervaren vakmensen. Onze collega’s gaan iedere dag aan de slag voor particulieren, bedrijven, stichtingen en Verenigingen van Eigenaars. Wij doen er alles aan om met onze werkzaamheden en adviezen, uw wensen in vervulling te laten gaan.
Met andere woorden: wij maken er werk van!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op

VVE schilderwerk?

VVE Schilderplan neemt u al het werk uit handen

Schilderwerk, houtrotherstel en onderhoudscontracten. Zeggen u deze termen weinig tot niets? Ons wel!

Met onze aparte tak ‘VVE Schilderplan’ kunnen wij deze specialistische werkzaamheden inventariseren, plannen en uitvoeren. Hierdoor ontzorgen we volledig de VVE-voorzitter.

Gratis adviesgesprek?

Vraag er gratis een aan, en wij nemen contact met u op.
    Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte of bel nu met 06-43211150